Лифтове
Писти
Прогноза
ч. от

Драгалевски лифт
зона "Ветровала"
 • Условия за ползване на карти
  Система за индентифициране
  При първото преминаване през пропускните врати,картата ви се персонифицира чрез снимка на вашия образ. Индентификацията е автоматична при всяко следващо преминаване.При установено нарушение лифт картите се анулират без компенсация
   Общи условия Кабинковия лифт в профилактика всеки първи и трети понеделник от месеца в периода от 10:00ч. до 14:00ч. Драгалевски лифт работи само събота и неделя и в празничните дни. Намаленията важат срещу предоставяне на ученическа карта/заверена студентска книжка/лична карта за пенсионери родени преди 1955г.(вкл). Сезонната карта важи за дневно и нощно каране. Лифт картата не важи за лифт "Драгалевци". Депозит за карта - 5 лева. Стойността на ски-картата не се възстановява при:лошо време,загубване,повреждане,болест,спиране на тока,допълнителни разпоредби. В цената на картата е включена планинска застраховка,в билетите е включена застраховка злополука.
  Сноубордисти без учител не се допускат до влековете, собственост на „Мачирски Спорт“ ЕООД (Ветровала, Офелии-Изток и Офелии- Запад).
   Условия за зона "Ветровала" Цена за бейби влек -5лв. От понеделник до петък обедна почивка от 12:00 до 12:30ч. Събота и неделя без обедна почивка. Закупената влек карта за съоръженията, собственост на „Мачирски Спорт“ ЕООД (Ветровала, Офелии-Изток и Офелии- Запад) важи и за трите съоръжения. Полудневната карта важи до 12:00ч. и след 12:00ч. В случай, на преустановяване ползването на съоръженията собственост на „Мачирски Спорт“ ЕООД поради лоши метеорологични условия, авария или други форсмажорни обстоятелства, настъпили в рамките на 30 мин. от закупуването на влек картата (което се удостоверява с касов бон), средствата се възстановяват. В цената на картата е включена застраховка.
Новини
Твоят Репорт