Лифтове
Писти
Прогноза
ч. от
зона "Пампорово"

зона "Мечи Чал"

Семейни карти
 • Условия за ползване на карти
  Система за индентифициране
  При първото преминаване през пропускните врати,картата ви се персонифицира чрез снимка на вашия образ. Индентификацията е автоматична при всяко следващо преминаване.При установено нарушение лифт картите се анулират без компенсация
  Ски зони
  Картата за ски зона Пампорово важи и за ски зона Мечи Чал. Включва безплатен автобус между двете ски зони. Картата за ски зона Мечи Чал НЕ ВАЖИ за ски зона Пампорово.
   Общи условия Всички деца до 7 ненавършени години ползват лифтовете безплатно, но задължително с придружител. Цените за деца са валидни за деца на възраст от 7 навършени и 12 ненавършени години. При закупуване на лифт карта за 7 и повече дни се заплаща депозит от 6лв, който се възстановява на касата, от която е закупена картата. В цената на картите и билетите е включена планинска застраховка.
   Семейни лифт карти Обявените цени са пакетни в лева и важат от 19.12.2016 година. Семейните лифт карти са валидни за семейства с деца на възраст от 7 до 12 ненавършени години. Покупката на семейна лифт карта важи за всички съоръжения в ски зона Пампорово с възможност за ползване на съоръженията и в ски зона Мечи чал. Семейните лифт карти се закупуват на каса в присъствие на всички членове на семейството, които ще ги ползват. Семейните карти се получават лично и изискват снимки на клиентите. Снимките се правят на място на касата при закупуване на семейния пакет. Всички членове на семейството получават безконтактни лифт карти. Семейните лифт карти не се комбинират с други отстъпки и намаления. При възможност за ползване на повече от едно намаление се ползва само едното, по-високото от тях. Всички останали придружаващи лица (възрастни и/или деца) доплащат по стандартен ценоразпис на лифт картите.
Новини
Твоят Репорт