Лифтове
Писти
Прогноза
ч. от

 • Условия за ползване на карти
  Система за индентифициране
  При първото преминаване през пропускните врати,картата ви се персонифицира чрез снимка на вашия образ. Индентификацията е автоматична при всяко следващо преминаване.При установено нарушение лифт картите се анулират без компенсация
   Общи условия Деца до 7 ненавършени години ползват лифтовите съоръжения безплатно. Лифт карта за 6 непоследователни дни не дава възможност за ползване на дните последователно. Сезонната лифт карта важи дo 15.04.2017г. Годишната лифт карта важи от началото на зимния сезон до 15.10.2017г. Стойността на ски-картата не се възстановява при:лошо време,загубване,повреждане,болест,спиране на тока,допълнителни разпоредби. Депозит за карта - 5 лева.
   Семейни лифт карти Семейните лифт карти / до 2 възрастни с до 3 деца / се ползват с 20% намаление от стойността на стандартните лифт карти за възрастни и са валидни за полудневните сутрешна и следобедна карти, както и за карти с валидност 1, 2 и 6 непоследователни дни. Семейните лифт карти са валидни за семейства с деца на възраст от 7 до 13 навършени години. Картите се закупуват на каса в присъствие на членовете на семейството, които ще ги ползват. При възникнало обстоятелство за ползване на повече от едно намаление се ползва само едното, по-високото от тях.
   Застраховка В цената на картите и билетите е включена застраховка "Злополука". Застраховката не важи: - на територията на фристайл парковете; - извън границите на ски зоната; - извън рамките на официалното работно време на съоръженията.
Новини
Твоят Репорт